Søgne Kajakklubb ble stiftet i 1980 og er et amatør/frivillighetslag hjemmehørende i Søgne, Kristiansand kommune. Søgne Kajakklubbs formål er å fremme kajakksporten og kajakkglede for barn, ungdom og voksne.

Klubben bygger på grunnverdier som idrettsglede, godt miljø, likeverd, hjelpsomhet, positivitet og samhold.

Om våttkort: Søgne Kajakklubb er en del av Norges Padleforbund, hvor vi følger noen retningslinjer. Dette innebærer bl.a at alle som ønsker å padle i regi av klubben, (f.eks mandagspadling) må ha godkjent våttkort. Dette kortet er et bevis på at man har en viss kunnskap og padleforståelse, og ikke minst en trygghet for seg selv.

For de som ikke har dette kortet, holder vi kurs, se Aktiviteter. Klubben håper dermed at alle etterhvert vil kunne padle sikkert, for dermed å kunne oppleve fine turer og ekte padleglede.

Bedrifter: Søgne Kajakklubb skreddersyr gjerne kurs og/eller padleturer i Søgnes fantasktske skjærgård. Kom med ønsker og spørsmål, så kan vi sammen finne et opplegg som garantert kan bli en fin opplevelse.
Søgne Kajakklubb har holdt flere padlekurs for ansatte. Dette skaper samhold blandt deltakerne som ofte blir kjent med hverandre på en «ny måte». Kursene avholdes som regel i løpet av to-tre ettermiddager à 3-4 timer. Kursene er beregnet for nybegynnere og folk som ønsker å bli trygg i kajakk.

Kajakkutleie: Søgne Kajakklubb har ikke kajakker for ordinær utleie..
Klubbens kajakker er forbeholdt våre medlemmer.


 

Kontaktinfo:

Leder:
Terje Jahnsen, Tlf. 412 09 246

Nestleder:
Jørn Erik Ødegård, Tlf. 993 69 925

Medlemsansvarlig/økonomi:
Ingunn Aarstøl Nilsen Tlf. 908 56 561
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Havpadling: Terje Jahnsen Tlf. 412 09 246
Flattvann: Simon W Yates Tlf 405 26 741
Parapadling: Terje Jahnsen Tlf 412 09 246

Mail til Søgne Kajakklubb:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Orgnr. 976 263 324

Bank:
Søgne og Greipstad Sparebank
Kontonr. 3090 20 88349

 

 

Dere finner klubbhuset vårt her